Het is een muzisch vak . Deze Geisha is geschilderd door Anthony in 2006 : Een geisha (ofwel geiko of geigi) is van oudsher een Japanse muze voor de rijkeren onder de bevolking. Veel westerlingen denken dan direct aan een prostituee maar ze is letterlijk een gezelschapsdame die met traditionele Japanse kleding zoals de kimono, zware contrast make-up, zang en dans de avond tot een hoger niveau brengt. De geisha is eigenlijk meer te vergelijken met een persoonlijke entertainer.

Over het Repertoire

Pianiste Elena Kvantrishvili (Tbilisi Staats Conservatorium ,Georgië )en Tsjimme in de St.Rochuskapel,Hofje Armen de Poth, Amersfoort

Met Tangotrio Encanta zing ik Argentijnse tango's en hedendaags gecomponeerde tango's op  teksten van diverse dichters en dichteressen.

 Mijn andere repertoire omvat muziek uit verschillende stijlperiodes .

Sinds ik mijn gitaar uit de wilgen heb gehaald , zing ik daarbij Spaanse,Italiaanse en Franse liederen..deze laat ik horen tijdens de concertserie geschikt voor kleine ruimtes : "de Echo's van de Seizoenen " 

Wat betreft de uitvoering hou ik ervan me te verdiepen in de tekst en de taal van het lied .  . Omdat ik in andere talen zing,vind ik het nodig en ook bijzonder er een uitleg bij te geven, zodat het thema meer gaat leven. Verder houdt ik erg van de lichtere Russische melodieën.

In een duo - vorm met piano  o.a. liederen van G.Fauré, H. Duparc, E. Granados, F.Poulenc ,R. Hahn , P.I. Tsjaikofsky, F. Garcia Lorca, J. Brahms en F. P.Schubert.

In trio' s met viool of cello en piano met werk van o.a. A.Borodin, J.S.Bach, A. Diepenbrock, J. Brahms.

Kunstroute Gouda : Màxima-tango van Alejandro Gonzalez Dago

In deze video wordt het verhaal verteld tijdens het festival De Huiskamer van de Stad Gouda ( 2017 )

DE VEELZIJDIGHEID VAN HET MUZIEK-VAK

Bologna Italië - De oude kern van Palazzo Aldini Sanguinetti is het resultaat van talloze transformaties door de eeuwen heen. Het middeleeuwse gebouw werd in de 16e eeuw getransformeerd door de familie Riario Sforza en aan het einde van de 18e eeuw ging het gebouw naar graaf Aldini, die het volledig herstructureerde in neoklassieke stijl. Het werd in 1986 aan de gemeente geschonken en bevat nu kostbare collecties boeken, oude muziekinstrumenten en foto's die toebehoorden aan pater Giovanni Battista Martini, een grote Europese musicoloog uit de tweede helft van de 18e eeuw. Een gekalibreerde lay-out, bijna volledig in glas, maakt het display compatibel met het lezen van het monument: de automatische vitrines en de apparaten worden ingevoegd in de decoratieve pauzes in de interieurscenografie. Elke kamer wordt verlicht met een enkele heldere bron die de oude kroonluchters vervangt.