Het is een muzisch vak . Deze Geisha is geschilderd door Anthony in 2006 : Een geisha (ofwel geiko of geigi) is van oudsher een Japanse muze voor de rijkeren onder de bevolking. Veel westerlingen denken dan direct aan een prostituee maar ze is letterlijk een gezelschapsdame die met traditionele Japanse kleding zoals de kimono, zware contrast make-up, zang en dans de avond tot een hoger niveau brengt. De geisha is eigenlijk meer te vergelijken met een persoonlijke entertainer.

Over het Repertoire

Met Tangotrio Encanta zing ik Argentijnse tango's en hedendaags gecomponeerde tango's op  teksten van diverse dichters en dichteressen.

 Mijn andere repertoire omvat muziek uit verschillende stijlperiodes .

Sinds ik mijn gitaar uit de wilgen heb gehaald , zing ik daarbij Spaanse,Italiaanse en Franse liederen..deze laat ik horen tijdens de concertserie geschikt voor kleine ruimtes : "de Echo's van de Seizoenen " 

Wat betreft de uitvoering hou ik ervan me te verdiepen in de tekst en de taal van het lied .  . Omdat ik in andere talen zing,vind ik het nodig en ook bijzonder er een uitleg bij te geven, zodat het thema meer gaat leven. Verder houdt ik erg van de lichtere Russische melodieën.

In een duo - vorm met piano  o.a. liederen van G.Fauré, H. Duparc, E. Granados, F.Poulenc ,R. Hahn , P.I. Tsjaikofsky, F. Garcia Lorca, J. Brahms en F. P.Schubert.

In trio' s met viool of cello en piano met werk van o.a. A.Borodin, J.S.Bach, A. Diepenbrock, J. Brahms.

Het CIVICO MUSEO BIBLIOGRAFICO MUSICALE

Bologna Italië - De oude kern van Palazzo Aldini Sanguinetti is het resultaat van talloze transformaties door de eeuwen heen. Het middeleeuwse gebouw werd in de 16e eeuw getransformeerd door de familie Riario Sforza en aan het einde van de 18e eeuw ging het gebouw naar graaf Aldini, die het volledig herstructureerde in neoklassieke stijl. Het werd in 1986 aan de gemeente geschonken en bevat nu kostbare collecties boeken, oude muziekinstrumenten en foto's die toebehoorden aan pater Giovanni Battista Martini, een grote Europese musicoloog uit de tweede helft van de 18e eeuw. Een gekalibreerde lay-out, bijna volledig in glas, maakt het display compatibel met het lezen van het monument: de automatische vitrines en de apparaten worden ingevoegd in de decoratieve pauzes in de interieurscenografie. Elke kamer wordt verlicht met een enkele heldere bron die de oude kroonluchters vervangt.

Ontstaan en geschiedenis

Het Civico Museo Bibliografico Musicale, dat in 1959 was opgericht om het muzikale erfgoed van Bologna te bewaren, veranderde in 2004 in Museo internazionale e biblioteca della musica. De hele collectie verhuisde toen naar het Palazzo Sanguinetti vanuit het voormalige San Giacomoklooster. Hier is nu het G.B. Martiniconservatorium is gevestigd, dat vernoemd is naar PATER MARTINI. De collectie weerspiegelt de veelzijdigheid van de pater, die zijn uiteenlopende bezittingen in de 18e eeuw verzamelde.

Hoewel de muzikale geschiedenis van Bologna talloze verhalen voortgebracht heeft, is gekozen de presentatie te beperken tot een aantal hoofdthema's. Giambattista Martini speelt hierin een centrale rol, omdat naast zijn collectie ook zijn vrienden meegenomen zijn en de mensen met wie hij correspondeerde, zoals Christoph Willibald GluckJohann Christian BachWolfgang Amadeus Mozart en Charles Burnley. Verder gaat het museum in op muziekboeken van de 16e tot de 19e eeuw, de opera uit de 18e eeuw met Farinelli in het middelpunt, de opera uit de 19e eeuw met Gioachino Rossini als centrale figuur, de geschiedenis van de muziektheorie van de 15e tot de 18e eeuw en tenslotte de geschiedenis van musici en muziekinstellingen uit Bologna.